Loading...
5GNieuws

Nieuwe mobiele service 5G word getest, de vogels vallen dood van het dak af!

Het mega-netwerk voor mobiele telefonie, in de volksmond 5G genaamd, wordt op dit moment uitgerold. Er lijkt zich echter een horrorscenario af te spelen, omdat er sprake is van dierensterfte in de buurt van in werking gestelde 5G-masten en zendtorens… Een voorbeeld van deze 5G-mast op de hoek van de Hoefkade in Den Haag, staat op het dak van HS-telecenter een nieuwe 5G mast , laag op het dak, maar niet of nauwelijks zichtbaar. Deze antenne is nog niet zichtbaar in het Antenneregister.

Er werd een 5G-test gedaan, in relatie tot NS-station Hollands Spoor. Om het bereik van de mast te bekijken en te zien, of er geen nadelige apparatuur schade zou ontstaan op en rond het station. Meteen erna vielen de vogels massaal dood uit de bomen. Wat is hier aan de hand..? Dit is werkelijk een horror-scenario, wanneer deze 2 feiten causaal aan elkaar zijn gerelateerd, wat wil zeggen dat de vogelsterfte veroorzaakt wordt door de 5g-masten. Want we staan aan de vooravond van het uitrollen van het landelijke 5G-netwerk..

Maar we kunnen waarschijnlijk toch gerust, of in ieder geval ‘stralend’ gaan slapen, want het is allemaal goed getest.. Ja toch zeker? Maar de dagen erna is het weer raak in Den Haag, in het Huygenspark, op een steenworp afstand van de Hoefkade.. Dode vogels, met tientallen op de grond.. Alsof we naar de thriller ‘The Birds’ kijken van Alfred Hitchcock.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) laat inmiddels een aantal vogels onderzoeken in het laboratorium van het Wageningen Bioveterinary Research. Delen van het park zijn inmiddels afgezet en honden mogen er niet meer worden uitgelaten. De dode vogels worden steeds zo snel mogelijk opgeruimd, wat op zich al een luguber tafereel is. Het Haagse raadslid Robert Barker van de Partij voor de Dieren had het gevoel op een ‘crime scene’ te zijn. “Dat zoveel vogels op deze plek uit de lucht vallen, moet een oorzaak hebben en die moet worden onderzocht. Mocht er sprake zijn van vergiftiging, dan moet hier hard tegen worden opgetreden.”

Niet uitgesloten kan worden, dat de vogels een ziekte hebben. Maar dat is bizar, als je kijkt naar de wijze waarop ze sterven. “Het gaat in elk geval snel. De dieren zijn niet vermagerd, lijken niet ziek. Ze vallen gewoon dood uit de boom,” aldus medewerkster Sharon Lexmond van vogelasiel De Wulp. Deze vogelopvang ‘De Wulp’ bericht als volgt over deze krankzinnige situatie:

De feiten op een rij;

  • Vrijdag 19 oktober 30 dode spreeuwen
  • Woensdag 24 oktober 30 dode spreeuwen
  • Donderdag 25 oktober 88 dode spreeuwen
  • Donderdag 1 november 138 dode spreeuwen en 1 levende die binnen een uur ook overleed, 2 dode houtduiven waarvan 1 doodgereden en ander bij sectie haarden in lever had. (Yersinia/aviaire TBC/salmonella) afwijkende doodsoorzaak.
  • Vrijdag 2 november 7 dode spreeuwen
  • Zaterdag 3 november 44 dode spreeuwen. Allen van dezelfde locatie Huygenspark, gevonden in de ochtend onder hun slaapboom.

Inmiddels is er sectie op 5 spreeuwen gedaan, van iedere dag. En deze wijst hetzelfde uit en de conclusie komt overeen met de secties die in Utrecht verricht zijn. Goed doorvoedde dieren, flinke vetreserves, nagenoeg geen inwendig letsel, lege magen. Dit betekent dat de vogels 12 tot 24 uur niet gegeten hebben. En virus, zoals het Usutuvirus of West-Nijl-virus zijn uitgesloten.

Momenteel worden er in Rotterdam, aan de Erasmus universiteit, in Lelystad, Utrecht en Gent onderzoeken uitgevoerd, die ons meer kunnen gaan vertellen over andere virussen, bacteriën of gifstoffen. Zelf zijn wij bezig om een manier te vinden om de groep spreeuwen te kunnen volgen. Waar foerageren zij.. vanwege de vele speculaties; hett eventuele testen van 5G gaat door de stadsecoloog uitgezocht worden. Officieel uitsluiten is altijd goed. We worden inmiddels aardig verdietig van het hele gebeuren.

Verband met het 5G-netwerk..?
Berichten over dode vogels, ná de installatie van telefoonnetwerken, zijn er uit de hele wereld, de laatste jaren. Zoals uit Trondheim, in Noorwegen, waar vogels uit de lucht vielen. Onderzoek, maar na 6 maanden was er nog geen (toxicologisch) rapport. En rapportage over dode  vogels ook uit Zweden, Australië en de VS. (HIER)

Inmiddels zouden de vogels die massaal dood neervielen, inderdaad het slachtoffer zijn van het experiment, onlangs in Den Haag uitgevoerd, waarbij RF-straling is getest, waarbij een piekfrequentie van 7,40 GHz werd getest. Dit komt overeen, met een golflengte van 4,05 cm. Een golflengte die exact dezelfde orde van grootte is, als de afmetingen van de spreeuwen. Dit is van belang bij de invloed van mogelijke resonantie-effecten. De betreffende mast staat op ongeveer 400 m van de plaats waar de spreeuwen dood zijn neergevallen. Dit is informatie van één bron en zou nog bevestigd moeten worden.

Er is dus nog geen zekerheid omtrent de oorzaak. In de omgeving van de Hoefkade, staan dichterbij het Hugenspark sterkere 4G en IoT zenders. In juli is er ook een 5G getest, maar toen zwermden deze vogels niet en kwamen ze niet in het parkje. IoT-zenders zijn actief sinds 30 oktober 2017, met een ‘veilige afstand voor de mens’ van 7,4 meter en met een 2 Kw-zender op minder dan 200 meter van het park hoofdstraalrichting exact over het park. Ook nog op dezelfde afstand LTE-zenders en ook hier weer exact over het park.

En dan zijn er de koeien in Groningen..
Ook in Noord- Groningen is er sprake van grote vragen bij het 5G-netwerk.. Daar werden in november 2016 de eerste 5G-testen (voor mobiel internet) van gestart en werd op 26 januari 2017 Noord-Groningen officieel een proeftuin voor de 5G-technieken. Deze tests voor 5G in Noord-Groningen zijn opgezet door de Economic Board Groningen met partners als Vodafone, KPN, Ericsson, Huawei, TNO, SURF, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool en Agentschap Telecom. Het proefgebied beslaat een stuk gebied van de Zernike Campus in de stad Groningen tot Loppersum en Vierhuizen.

Maar tijdens deze testperiode bleek dat koeien bij de 5 boerenbedrijven in het gebied waar getest werd, vreemde reacties vertoonden toen de tests werden uitgevoerd.. Hele kuddes koeien die plots in paniek raken, door de stal renden, boven op elkaar vlogen en onderuit gingen. De oorzaak was niet bekend was het de straling die dwars door muren heen, de dieren in paniek bracht..?

 

Artikel: www.wanttoknow.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *